Zakelijk

SABON-Elektro richt al haar werkzaamheden op laagspanningsinstallaties en elektrowerk. Dit houdt in van krachtstopcontact tot de installatie van elektra en data in bedrijfshallen, winkelpanden, stallen, horeca, industrie en utiliteitsbouw. Wij beschikken over alle noodzakelijke en verplichte certificeringen en bevoegdheden om onze werkzaamheden uit te voeren.

Allround elektrotechnisch installatiebedrijf

In de praktijk werken wij nauw samen met aannemers en projectontwikkelaars. Indien er al een bestek is beschreven realiseren wij vervolgens de installatie. Wij zijn een allround elektrotechnisch installatiebedrijf en geven onze klanten vooraf altijd een advies op maat. Specifiek voor de zakelijke markt bieden wij een breed scala aan diensten.

Toegangscontrole en beveiliging

Veel bedrijven hebben te maken met toegangscontrole van medewerkers en/of bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan een pasjes- of badgesysteem. Een dergelijk systeem wordt ook wel voor urenregistratie (klokken) ingezet. SABON-Elektro is helemaal thuis in deze  toegangscontrole techniek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf en geven u een passend advies. Tevens kunnen wij een dergelijk systeem voor u aanleggen en installeren.

NEN 1010/NEN 3140 keuring

SABON-Elektro is bevoegd de zogeheten NEN 1010/NEN 3140 keuring uit te voeren voor zowel elektrische gereedschappen als voor elektrische installaties binnen uw bedrijf. De NEN 1010/NEN 3140 is een zelfstandige norm die voor Nederland alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. Deze norm geeft eisen voor een veilige bedrijfsvoering van elektrische installaties en van elektrische arbeidsmiddelen.

UPS Noodstroomvoorzieningen

Net als u gaan we er liever vanuit dat de stroom niet uitvalt. Maar mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan zijn daar oplossingen voor. Zoals UPS noodstroomvoorzieningen. UPS staat voor Uninteruptable Power Supply. Voorkom dataverlies of (te) lang stilliggen van uw bedrijfsactiviteiten.

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en omvang van uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.