Wij bellen u terug!

Naam:

Telefoon nummer:

Service & Onderhoud

Reguliere storingsdienst, telefoon 0475 - 20 20 54

Een storing in een installatie komt altijd op een verkeerd moment. Is er sprake van een acute storing en kan dit niet wachten tot de volgende (werk)dag? Dan belt u 0475 - 20 20 54. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Wij wijzen u er wel op dat wij voor storingen ’s avonds (na 17.00 uur), ’s nachts, in het weekend en tijdens feestdagen een apart tarief rekenen.

Service- en onderhoudscontract

Om een storing zo snel mogelijk te kunnen verhelpen, werken wij naast onze reguliere storingsdienst, met diverse onderhoudscontracten. In sommige gevallen wordt een service- en onderhoudscontract zelfs door een verzekeringsmaatschappij geëist. In overleg met onze afnemers kiezen we het contract dat het beste past. Op de door SABON-ElektroRoermond geleverde materialen en diensten geldt uiteraard een afgesproken garantieperiode.

Periodieke controles

Onderhoud & Service staan bij ons hoog in het vaandel. Voor diverse klanten verzorgen wij periodieke controles op hun installatie. Hierbij kunt u denken aan besturingen van machines, keuringen van een elektra installatie of bijvoorbeeld een controle van een alarmsysteem. Het doel van deze periodieke controles is met name om storingen en onveilige situaties te voorkomen.

Neem voor de diverse mogelijkheden en voorwaarden vrijblijvend contact met ons op.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.