Projecten

Het Raadhuys Kessel

Het voormalige gemeentehuis in Kessel is verbouwd tot een eigentijds bed & breakfast met op de eerste verdieping een royaal woonappartement voor de eigenaren. In het gehele gebouw zijn de authentieke details samengesmolten met een strak en nieuw eigentijds ontwerp.
SABON-Elektro is als beste uit het aanbestedingstraject gekomen door mee te denken met de wensen en toekomstplannen van de eigenaren.

Bekijk het project

Lunchroom Goede Tijden in Roermond

SABON-Elektro heeft de opdracht verworven om de bekende lunchroom 'Goede Tijden' te moderniseren. 'Goede Tijden' is een drukbezochte lunchroom in hartje Roermond. Er is een nieuwe moderne bedrijfskeuken aangebouwd en de oude installaties in het horeca gedeelte zijn compleet gedemonteerd en vervangen. Het eindresultaat is een prachtige lunchroom die bekend staat in Roermond en omstreken.

Bekijk het project

Machinefabriek Bex

Machinefabriek Bex is een vooruitstrevend allround metaalbewerkingsbedrijf waarbij persoonlijk contact en klantvriendelijkheid bovenaan staan.

De opdracht voor SABON-Elektro bestond uit 2 deel projecten. Enerzijds het verzorgen van alle elektra voorzieningen in de nieuwe aanbouw, bestaande uit de receptie, kantoren en de omkleedruimte (met douchefaciliteiten). Anderzijds het aanpassen, uitbreiden en verbeteren van de installaties in de bestaande bouw.

Bekijk het project

Nieuwbouw Laagspanningsstation Enexis te Hapert en Merum

In onderaanneming van BAS-Bouw te Maastricht hebben wij de installaties voor de nieuwbouw van de twee LS (Laag Spanning) Stations Enexis gerealiseerd. Deze stations werden gebouwd, met als doel de kwaliteit en productie van de netbeheerder te verbeteren.

Bekijk het project

Nieuwbouw woonhuis met melkveestal

Wederom een uniek project! In Beegden wordt één van de modernste melkveestallen van Nederland gebouwd. Waarbij hypermoderne technologieën worden toegepast. Naast deze melkveestal wordt een boerderijwoning gerealiseerd die eveneens voldoet aan de woonwensen van deze tijd.

Bekijk het project

Tuinverlichting en zwembad in Roermond

Voor een vaste relatie hebben wij de elektra installatie duurzaam gemaakt. Op het bestaande dak hebben wij een PV-installatie geïnstalleerd. De verlichting in en om de woning is vervangen door ledverlichting. Tevens hebben wij de stroomvoorzieningen voor de nieuwe sauna en zwembad gerealiseerd.

Bekijk het project

Wijkzorgzorgcentrum Heereveld Landgraaf

In opdracht van BAS Bouw te Maastricht hebben wij diverse renovatiewerkzaamheden aan het Wijkzorgcentrum Heereveld in Landgraaf verzorgd. In dit zorgcentrum wonen ruim 120 ouderen.

Bekijk het project

Winkelketen MANGO

SABON-Elektro heeft voor een aantal winkels van de modewinkelketen MANGO verschillende renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Soms betrof dit onderhoud en voor sommige lokaties was er sprake van een grootschalige renovatie. Zo hebben wij in Heerlen, in het bruisende Coriocenter een complete MANGO kledingzaak omgetoverd tot een modewinkel met een totaal nieuwe look. Dit project hebben wij gerealiseerd in een tijdsbestek van drie weken. De planning was in handen van SABON-Elektro en we hebben uiteraard de deadline gehaald!

Bekijk het project

Onderhoud vliegtuigverlichting Clauscentrale Maasbracht

In opdracht van Totalis te Susteren hebben wij de verouderde vliegtuigverlichting op de schoorstenen van de Clauscentrale Maasbracht vervangen. Bij dit unieke project wordt er gebruik gemaakt van de zogeheten abseiltechnieken, hierbij wordt de monteur in een harnas aan een touw naar beneden gehesen.

Bekijk het project

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.