Particulier

SABON-Elektro Roermond is een elektrotechnisch totaalinstallateur. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Onze werkwijze is persoonlijk en professioneel. U kunt ons inschakelen voor zowel grote als kleine opdrachten. Gaat u verbouwen? Dan denken wij graag met u mee en realiseren alle elektrische aanpassingen voor u. Of wilt u alleen maar een stopcontact verplaatsen? Ook dat kan! In het kort komt het hier op neer dat wij ons bezig houden met alles waar stroom/elektriciteit bij komt kijken. We hebben ruime ervaring met het bouwen van nieuwbouwwoningen. We zijn van alle markten thuis.

Van het installeren van zonnepanelen (PV-installaties), tot het aanleggen van internet (draadloos of bekabeld), en slimme oplossingen waar u zelfs energie mee kunt besparen. Neem contact met ons op en we maken direct een afspraak.

Erkend elektrotechnisch installateur

SABON-Elektro Roermond is bij de Stichting Erkende Installatiebedrijven (SEI) geregistreerd als erkend Elektrotechnisch Installateur, daarnaast zijn wij lid van UNETO-VNI en partner van KNX.

Ons bedrijf heeft zegelrecht, dat houdt in dat wij bevoegd zijn om nieuwe zegels te plaatsen op de hoofdbeveiliging van de netbeheerder (na een storing op de hoofdzekering of bij het vervangen van een groepenkast).

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.