Gebouwautomatisering

Voor onze zakelijke klanten realiseren wij steeds meer oplossingen om zaken te automatiseren. Wat we bijvoorbeeld doen is systemen aan elkaar koppelen. Neem bijvoorbeeld de ventilatie en de toegangscontrole die via één systeem te bedienen zijn. Of een schakeling van automatische acties binnen een pand in het geval van brand. De ramen gaan automatisch dicht, de deuren worden ontgrendeld en de brandweer wordt automatisch gealarmeerd.

Schijnt de zon? Dan gaan de screens automatisch omlaag en bij bewolkt weer andersom. De koppeling en het automatiseren van deze bestaande of nieuwe systemen verzorgt SABON-Elektro voor u.

Totale dienstverlening

Wat ons betreft regelen en realiseren wij uw gebouwautomatisering van begin tot eind. We beginnen met een passend advies, we voeren het voor u uit waarna alles grondig gecontroleerd wordt. Daarna staan we voor u klaar met service en onderhoud.

KNX technologie

SABON-Elektro werkt o.a. volgens de KNX technologie - de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwcontrole. Dit omvat het sturen van gebouwfuncties van onder andere verlichting, zonwering, verwarming, ventilatie, airconditioning, beveiliging, persoonlijke alarmering, watercontrole, energiebeheer, energiemeters, telecommunicatie en consumentenelektronica. Zie ook www.knx.nl

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.