Duurzame Energie

Energiebesparingsmaatregelen

De maandelijkse elektriciteitsrekening is een optelsom van het verbruik van al onze elektrische apparaten en verlichting. Een lamp laten branden in een ruimte waar u niet bent, de televisie op standby laten staan zijn een paar voorbeelden van onnodig stroomverbruik. Dit is op te lossen! SABON-Elektro Roermond adviseert u hierbij en realiseert vervolgens de nodige aanpassingen. Door alles wat elektriciteit verbruikt in huis slim te regelen komt u al snel tot een flinke energiebesparing.

Ledverlichting en bewegingsmelders

Door verlichting aan te passen met ledlampen, bewegingsmelders te installeren in garage of toilet, een tijdklok te plaatsen op tuinverlichting, boekt u al direct resultaat. Ledverlichting verbruikt een fractie van normale verlichting. Een besparing van 80% is hier zo gemaakt.

Zonne-energie

Bent u van plan om over te gaan op zonne-energie? Creëer uw eigen schone energiecentrale met zonnepanelen! Zonne-energie is een van de meest duurzame energiebronnen. Realiseer een aanzienlijke energiebesparing en lever hiermee uw bijdrage aan ons milieu en dat van volgende generaties.

In samenwerking met Green Power Isolatie & Zonnepanelen installeert SABON-Elektro Roermond uw PV-installatie. Gaat u elektrisch autorijden, dan realiseren wij graag een oplaadpunt voor uw auto aan huis.

Wist u dat:

  • ledverlichting wel 50.000 branduren heeft?
  • zelfs dimmers stroom verbruiken?
  • apparatuur in de standby stand veel stroom verbruikt?
  • u heel veel kunt automatiseren in uw woning en zo energie kunt besparen?
  • bestaande apparaten en lampen veel duurzamer te maken zijn?
  • de verlichting in uw woonhuis tussen de 15 en de 20% van de energierekening bepaalt?

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.