Duurzame energie

De maandelijkse elektriciteitsrekening is een optelsom van het verbruik van al onze elektrische systemen, apparaten en  verlichting. SABON-Elektro adviseert u bij het zo economisch mogelijk omgaan met alle stroomverbruikers en realiseert vervolgens de nodige aanpassingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het installeren van PV-installaties (zonnepanelen). De zon is een onuitputtelijke bron van energie, over duurzame energie gesproken!

Ledverlichting en bewegingsmelders

Door verlichting aan te passen met ledlampen, bewegingsmelders te installeren in toiletruimtes, pantry’s, of ruimtes waar niet de hele dag mensen aanwezig zijn boeken we al direct resultaat. Ledverlichting verbruikt een fractie van normale verlichting. Een besparing van 80% is hier zo gemaakt.

Zonne-energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Overweegt u om over te gaan op zonne-energie? Creëer uw eigen schone energiecentrale met zonnepanelen! Zonne-energie is een van de meest duurzame energiebronnen. Realiseer een aanzienlijke energiebesparing en lever hiermee uw bijdrage aan ons milieu en dat van volgende generaties. Duurzame energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand in hand. Wij helpen u graag op weg. In samenwerking met Green Power Isolatie & Zonnepanelen installeert SABON-Elektro uw PV-installatie. Gaat u elektrisch autorijden, dan realiseren wij graag een oplaadpunt bij uw bedrijf en/of parkeervoorziening.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.