Domotica

Als elektrotechnisch installatiebedrijf zien wij een duidelijke verschuiving naar het installeren van huisautomatisering ook wel domotica genoemd. Domotica is een oplossing om veiligheid, duurzaamheid en wooncomfort te verhogen. Het efficiënt omgaan met uw stroomverbruik betekent niet alleen een besparing van ons milieu, maar ook van uw energierekening. Wij komen graag bij u thuis en bekijken samen met u welke verbeterslag er te maken is. De mogelijkheden zijn eindeloos wat ons betreft.

Met domotica een betere kwaliteit van wonen en leven

De officiële definitie van domotica is: de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. In een Domotica woning worden zorgtaken, communicatie, ontspanning en andere huishoudelijke bezigheden door talrijke apparaten en netwerken gemakkelijker gemaakt.

Domotica omvat alle elektronische toepassingen in de woning om functies te besturen (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.) en diensten uit de woonomgeving te gebruiken (alarmeren, telefoneren, televisie kijken, etc.). Dit gebeurt bij voorkeur flexibel: op elke plek en op elk tijdstip dat het u uitkomt, met een gemakkelijke bediening en desgewenst op afstand. Zelfs tijdens uw vakantie of vanaf uw werkplek.

 

 

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.