Camera & Beveiliging

Het aantal inbraken, gevallen van diefstal en vandalisme neemt jaarlijks toe. Daar kunt u als ondernemer helaas niet omheen. Heeft u wel eens stil gestaan bij professionele preventiemaatregelen?

Camerabeveiliging en alarminstallatie

Niet alleen degelijk hang- en sluitwerk is doeltreffend om criminelen te weren maar camerabeveiliging en/of een alarminstallatie voorkomt in veel gevallen inbraak en diefstal. Er zijn diverse beveiligingssystemen op de markt die volledig op uw situatie kunnen worden afgestemd.

Bovendien kunt u middels een camerasysteem ook op afstand via uw smartphone of tablet uw bedrijfslocatie monitoren. Dit kan ook andere doeleinden hebben dan beveiling alleen. Bijvoorbeeld om een productieproces te volgen, de aan- of afwezigheid van personen etc. 

SABON-Elektro helpt u bij het maken van de juiste keuze en verzorgt de installatie van camerabeveiliging en/of alarminstallatie in uw bedrijfspand. Geef inbrekers geen kans!

In samenwerking met diverse partners is behalve periodieke controle van uw alarmsysteem tevens doorschakeling naar een meldkamer mogelijk.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.